Chemical Names of Vitamins quiz

Rate this post

 

1.what is the Chemical Name of Vitamin A?

Ans: Retinol

 

2.What is the Chemical Name of Vitamin B1?

Ans: Thiamine

 

3. What is the Chemical Name Of B2?

Ans: Riboflavin

 

4.What is the Chemical name of Vitamin B3?

Ans: Niacin

 

5.What is the Chemical name of vitamine B5?

Ans: Pantothenic acid

 

6.What is the Chemical Name of Vitamin B6?

Ans: Pyridoxine

 

7.What is the Chemical Name of Vitamin B7?

Ans:Biotin

 

8.What is the Chemical Name of Vitamin B9?

Ans: Folic acid

 

9.What is the Chemical Name of Vitamin B12?

Ans: Cyanocobalamin

10.What is the Chemical Name of Vitamin C?

Ans: Ascorbic acid

 

Sharing Is Caring:

Leave a Comment