India States & Capital Quiz Part 1

29 states of india and their capitals  online test of states and capitals  states and capitals of india  50 states and capitals quiz matching  states and capitals of india 2019  quiz on india map with states and capitals  how many states in india 2020 list with names  quiz questions on states and capitals of india


Take The quiz:Indian States Capitals.How Familiar are you with the state Capital of india
India is a federal Union Comprising 29 states and 8 union territories,for a total of 37 entities.












India States & Capital Quiz






Quiz Developed By Skywalk





1.Where is the Capital of Kerala?
Ans: Thiruvanathapuram


2.What is the Capital Of Arunachal Pradesh?
Ans: Itanagar


3. What is the Capital of Assam?
Ans: Dispur


4.What is the Capital Of Maharashtra?
Ans: Mumbai


5.What is the Capital of Nagaland?
Ans: Kohima


6.What is the Capital of Goa?
Ans: Panaji


7.What is the Capital of Rajasthan?
Ans:Jaipur


8.What is the Capital Of Sikkim?
Ans: Gangtok


9.What is the Capital of Meghalaya?
Ans: Shillong



10.What is the Capital of Manipur?
Ans: Imphal


Post a comment

0 Comments