Commonwealth Games Gk Quiz 2018

Rate this post
commonwealth games

1. In Which City Commonwealth game 2014 Held ?

Answer – Glasgow

2.Since the first game in 1930,which country has led the medal count the most times?

Answer – Australia

3.Howmany Nations Are Participating 2018 Commonwealth games

Answer – 71

4.Motto of the 2018 Commonwealth game?

Answer – Share the Dream

5.Which city host 2018 commonwealth games?

Answer – Gold Coast Queensland

6.Which Country Host 2018 Common wealth games ?

Answer – Australia

7.Who is won the first Gold medal in india  2018 Commonwealth games ?

Answer – Mira Bhai Chanu

8.The Common wealth Game first held in ?

Answer – 1930

9.Which African City will host 2022 Commonwealth Games ?

Answer -Durban

10.At 1930 Commonwealth Games ,Woman only Competed Which Event ?

Answer -Swimming/Diving

11.How often are the commonwealth games are held ?

Answer – Every 4 Year

12.The 2018 commonwealth games Officialy Known as?

Answer – XX1 Commonwealth games



Sharing Is Caring:

Leave a Comment